Despre noi

Transformăm spații exterioare, construim amintiri

15

ani de experienta

70

ingineri si specialisti

Suntem MD Trade, o echipă cu peste 10 ani de experiență în fabricarea pergolelor standard care insuflă viață și frumusețe spațiilor exterioare. Misiunea noastră este să ridicăm standardele de excelență în nișa de pergole, oferind produse de înaltă calitate la prețuri accesibile. Credem că fiecare proprietar merită să se bucure de grădini superb amenajate, fără compromisuri în ceea ce privește calitatea și investiția financiară.

Viziunea noastră este să fim un partener de încredere pentru proprietarii de case în căutare de pergole standard care îmbină armonios funcționalitatea și estetica. Vrem să fim o sursă de inspirație pentru cei care doresc să-și creeze amintiri de neprețuit alături de familie și prieteni, din confortul propriei grădini.

Valorile noastre sunt calitatea, inovația și transparența. Folosim doar materiale premium pentru a construi pergolele și efectuăm verificări riguroase, pentru a ne asigura că acestea rezistă în orice condiții climatice și își păstrează frumusețea pe termen lung. Inovația se află în centrul proceselor noastre de proiectare și fabricare. Totodată, comunicăm transparent informațiile referitoare la produsele, prețurile și procesele noastre, astfel încât clienții noștri să ia deciziile potrivite pentru ei. Transparența ne ajută să construim încredere și relații de lungă durată cu clienții, bazate pe integritate și responsabilitate.